Megan Kiela uit Melissant doet mee aan internationale kookwedstrijd
MELISSANT – Megan Kiela uit Melissant deed onlangs mee aan een internationale kookwedstrijd in Bretagne, Frankrijk. Hoewel ze geen prijs won, is ze trots op haar plaats in de finale. "Mijn hele familie werkt in de zeevaart en iedereen is dol op koken en lekker eten", lacht Megan Kiela. "De liefde voor de zee en haar producten is mij met de paplepel ingegoten." Megan koos voor haar gastronomische gerecht voor lokaal geproduceerde mosselen van Neeltje Jans en duurzaam gevangen tarbot. Het gerecht heette ‘Gevulde mossel met tarbot rouleau en Nolly prat’. Het huisgerecht heet ‘Kibbeling 2.0’. De Melissantse heeft naar eigen zeggen "veel geleerd van de reis en genoten van alle inspiratie die de vakbroeders in Frankrijk hebben meegegeven. Ik ben een fantastische ervaring rijker, die niemand me meer afneemt."
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 3 mei 2024
Eilanden-Nieuws | 20 Pagina's
