Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Cuisinier Cees Helder krijgt eerste exemplaar sfeerboek Z-Wonen

Bekijk het origineel

+ Meer informatie

Cuisinier Cees Helder krijgt eerste exemplaar sfeerboek Z-Wonen

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

OUDDORP ­ Ruim tweehonderd genodigden uit binnen­ en buitenland, onder wie opdrachtgevers, bedrijfsdirecties, de Ijui^emeesters Van de Velde en Hommes uit respectievelijk Goedereede en Middelharnis, plaatsvervangend wethouder economische zaken Admiraal en veel netwerkrelaties, gaven donderdag gehoor aan de uitnodiging van de directie van Z­Wonen, architectenbureau in Ouddorp, tot het bijwonen van de feestelijke presentatie van het eerste exemplaar van het boekwerk 'Wonen tussen water en land' en het daaraan gekoppelde ontwikkelingsplan in 17 stappen. Met fotografie en tekst van architect ir. Richt Zeelenberg van Z­Wonen, gecomponeerd tot een inspirerend naslagwerk dat toont waar woonwensen van de opdrachtgever en ervaring van de architecten toe kunnen leiden.

Een sfeervolle happening aan de Ouddorpse haven, waar Z­Wonen niet alleen haar nieuwe corporate indentity openbaarde, maar waar vooral met trots werd stilgestaan bij het bereikte resultaat, aangeduid als een bescheiden selectie uit het werkveld. Architect Richt Zeelenberg vertelde in haar begroetingswoord enthousiast dat het boekwerk bijzondere ontmoetingen met unieke mensen laat zien. Cuisinier Cees Helder, tot voor kort de beroemde driesterrenkok van het vermaarde restaurant Parkheuvel in Rotterdam, ontving uit handen van Z­Wonen directeur Jan Robijn het eerste exemplaar. "Helder is niet alleen één van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Hij is puur in zijn productenkeuze, inventief en streeft altijd naar perfectie en creativiteit. Dat zijn eigenschappen die je ook vindt in ons bedrijf. Daarom vinden we het een eer om ons aan hem te spiegelen", stelde Robijn. Met schroefboren werd daarna het deksel van een scheepskist verwijderd en konden de genodigden allen een boek in ontvangst nemen. Dat met een top­kok als eregast een select maritiem hapje niet tnocht ontbreken, was duidelijk. Gebakken tong, paling en de Stellendamse garnaal gaven aan waarom het tussen land en water bij de Ouddorpse haven goed toeven is.

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 21 oktober 2008

Eilanden-Nieuws | 14 Pagina's

Cuisinier Cees Helder krijgt eerste exemplaar sfeerboek Z-Wonen

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 21 oktober 2008

Eilanden-Nieuws | 14 Pagina's