Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Tips voor het bereiden van lever

Bekijk het origineel

+ Meer informatie

Tips voor het bereiden van lever

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

Lever mag nooit direct worden gezouten; eerst bakken en pas op het emd zouten, anders wordt de lever hard. Indien uw slager vel om de lever heeft gelaten en u dit voor het bakken wilt verwijderen, dan gaat dit gemakkelijk door de lever een minuut in zeer lieet water te leggen.

Lever is snel aan bederf onderhevig en dient dus zo spoedig mogelijk bereid te worden. Moet u de lever een halve dag laten staan en heeft u geen koelkast, zet de lever dan weg in zeer koud water. Vóór het bakken de lever goed afdrogen.

Kalfs- en varkenslever zijn lichter van kleur dan runderlever. — (DIA)

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 14 mei 1963

Eilanden-Nieuws | 4 Pagina's

Tips voor het bereiden van lever

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 14 mei 1963

Eilanden-Nieuws | 4 Pagina's