Proeverij in Archeon
Weleens meelwormen of Romeinse gehaktballen geproefd? Vandaag biedt het Archeon in Alphen aan den Rijn een kijkje in de keukens van weleer. Wat aten Romeinse soldaten en wat kwam er in de middeleeuwen op tafel? En hoe maakte men dat klaar? Onder leiding van topkok Pierre Wind worden allerlei hapjes bereid en aan het publiek aangeboden. Toegang: 19,25 euro, kinderen 17,25 euro.
>>archeon.nl
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 28 september 2013
Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 28 september 2013
Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's