Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Proeverij in Archeon

Bekijk het origineel

+ Meer informatie

Proeverij in Archeon

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

Weleens meelwormen of Romeinse gehaktballen geproefd? Vandaag biedt het Archeon in Alphen aan den Rijn een kijkje in de keukens van weleer. Wat aten Romeinse soldaten en wat kwam er in de middeleeuwen op tafel? En hoe maakte men dat klaar? Onder leiding van topkok Pierre Wind worden allerlei hapjes bereid en aan het publiek aangeboden. Toegang: 19,25 euro, kinderen 17,25 euro.

>>archeon.nl

Dit artikel werd u aangeboden door: Reformatorisch Dagblad

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 28 september 2013

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Proeverij in Archeon

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 28 september 2013

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's