Yoghurt in poedervorm
Naar verluidt hebben vier Bulgaarse deskundigen een nieuwe methode ontwikkeld voor de produktie van Bulgaarse yoghurt in poedervorm. Hiervoor werden cultures van Lactobacteruim-Bulgaricum en Streptococcus Thermophilus gebruikt. De gedroogde yoghurt bestaat uit een wit poeder en bevat 95,4 pet. droge bestanddelen, t.w. 28.8 pet. proteïnen, 4,8 pet. albumine, 38.9 pet. lactose, 15,1 pet. plantaardige vetten, 6 pet. melkzuur, 0,4 pet .stikstof en 1,09 pet. calcium. In goed afgesloten verpakking kan de poeder bij normale temperatuur worden bewaard.
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 oktober 1971
Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 oktober 1971
Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's