Vis op de (menu)kaart tijdens Weken van de Goereese Vis
OUDDORP - Wordt het een Bulgaarse viognier, een Siciliaanse vermentino, een Zuid-Afrikaanse chenin blanc, een Franse chardonnay of een Spaanse chardonnay? Welke witte wijn is dé wijn die tijdens de Weken van de Goereese Vis het beste past bij de visgerechten die vijfentwintig eilandelijke restaurants gaan serveren?
De verkiezing door restauranthouders en sponsoren, maandag 22 augustus in beachclub 't Gorsje aan de Brouwersdam, vormde de aftrap van de Visweken, die op vrijdag 2 september van start gaan voor het publiek.
De vijf witte wijnen waren geselecteerd door Gert-Jan van Veen van GoedeReede Wijnen. “Er is altijd een Goede Reede voor een goed glas wijn”, zei Van Veen, die zijn wijnhandel in 2018 startte. “En vanavond kiezen we de wijn die het beste past bij de Goereese vis.”
Lees het volledige artikel op Eilanden-Nieuws EXTRA en komende vrijdag in de krant.
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van dinsdag 30 augustus 2022
Eilanden-Nieuws | 32 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van dinsdag 30 augustus 2022
Eilanden-Nieuws | 32 Pagina's