Hoe krit�sch konsumenten hun aardappelen kiezen
Kritische konsumenten stellen hoge eisen. Hun belangrijkste eis is steevast: „Zoveel mogelijk waar voor ons geld". Dus wordt er goed gelet op prijs, op gewicht, op kwaliteit, op eindresultaat. Aangezien aardappelen vrijwel elke dag op tafel moeten komen, wordt die keus extra kritisch gedaan. Te meer omdat zoveel faktoren een rol spelen: de prijs, de vorm, de hoeveelheid afval, het baken braadgedrag. En niet te vergeten de smaak.
Wie op al die dingen let, ontdekt legio verschillen. Wie sekuur vergelijkt komt al gauw tot de konklusie dat bijvoorbeeld Lekkerlanders en Doré's over uitmuntende eigenschappen beschikken. Eén keer Lekkerlanders proeven, geeft iedereen de zekerheid dat er heus nog wel aardappelen zijn met die leldtere smaak van vroeger. Aardappelen die een traktatie mogen worden genoemd. Voor elke huisvrouw reden genoeg om als kritische konsument te gaan winkelen.
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van dinsdag 22 juli 1980
Eilanden-Nieuws | 4 Pagina's